Zoekt u tijdelijke huisvesting voor (buitenlands) personeel, zakenrelaties, expats, of voor (gedetacheerde) medewerkers in Drenthe?

Elders BV heeft jaren ervaring in huisvesting van personeel en heeft een flexibele werkwijze. Wij hebben meer dan 45 in het groen gelegen en volledig ingerichte accommodaties van 4 tot 10 personen. U kunt bij ons laagdrempelige en persoonlijke service verwachten met altijd één vast contactpersoon. Daarnaast staan wij voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne. Wij zijn dan ook SNF gecertificeerd. Wat u de zekerheid geeft dat de huisvesting voor uw personeel op orde is.

Flexibel Huren

Wij werken met flexibele huurperiodes en -voorwaarden. In samenspraak met u stellen wij een compleet op maat gemaakt huurpakket op. Huren vanaf een week tot lange periode is mogelijk en de accommodaties zijn direct beschikbaar. Is de klus sneller geklaard dan gedacht? Geen probleem, ook onze opzegtermijnen zijn flexibel. Met onze dienstverlening rondom huisvesting van personeel, bieden wij de mogelijkheid om voor uw werknemers, zakenrelaties of expats een thuisomgeving te creëren dichtbij de werklocatie.

Faciliteiten

Al onze huizen en bungalows zijn volledig gemeubileerd en beschikken over wifi, satelliet tv (met diverse buitenlandse zenders) en een complete inventaris. Op het terrein is een kampwinkel aanwezig waar alle dagelijkse benodigdheden verkrijgbaar zijn. Wij bieden woningen middenin de natuur en met een thuisgevoel.

Scherpe prijzen

U kunt bij ons al huren vanaf € 60,- per persoon per week (excl. btw en toeristenbelasting).Dit zijn richtprijzen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken voor u een huurpakket op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Centrale ligging

Onze accommodaties zijn gelegen in het prachtige Drenthe nabij de A37 waardoor ook Assen, Emmen, Hoogeveen, Hardenberg, Ommen, Zwolle en Groningen zeer goed bereikbaar zijn.

Bekijk ons aanbod