U zoekt tijdelijke huisvesting voor Poolse werknemers in Drenthe?

Elders BV heeft jaren ervaring in huisvesting van Poolse arbeiders, biedt persoonlijke service, kwaliteit en heeft een flexibele werkwijze. Wij hebben meer dan 45 in het groen gelegen en volledig ingerichte accommodaties van 4 tot 10 personen.

Flexibel huren

Wij werken met flexibele huurperioden en -voorwaarden. In samenspraak met u stellen wij een compleet op maat gemaakt huurpakket op. Huren vanaf een week tot lange periode is mogelijk en de accommodaties zijn direct beschikbaar. Is de klus sneller geklaard dan gedacht? Geen probleem, ook onze opzegtermijnen zijn flexibel. Met onze dienstverlening rondom huisvesting Poolse werknemers, bieden wij de mogelijkheid om voor uw werknemers, zakenrelaties of expats een thuisomgeving te creëren dichtbij de werklocatie.

Faciliteiten

Alle onze huizen en bungalows zijn volledig gemeubileerd en beschikken over wifi, satelliet tv (met diverse buitenlandse zenders) en een complete inventaris. Op het terrein is een kampwinkel aanwezig waar ook Poolse producten verkrijgbaar zijn. Wij bieden woningen middenin de natuur en met een thuisgevoel.

Scherpe prijzen

U kunt bij ons al huren vanaf € 60,- per persoon per week (excl. btw en toeristenbelasting). Dit zijn richtprijzen. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en maken voor u een huurpakket op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Centrale ligging

Onze accommodaties zijn gelegen in het prachtige Drenthe nabij de A37 waardoor Assen, maar ook Hoogeveen, Emmen, Hardenberg, Ommen, Zwolle en Groningen zeer goed bereikbaar zijn.

Bekijk ons aanbod